Camerabeveiliging op maat

Wilt u graag uw systeem geïnstalleerd hebben? 

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Aangezien de prijs voor het installeren van uw beveiligingssysteem afhankelijk is van veel verschillende factoren kunnen wij geen standaard prijs geven voor de installatie. U kunt bij ons de keuze maken tussen een drietal opties. U kunt ervoor kiezen om uw systeem zelf te installeren, u kunt ervoor kiezen om uw systeem gedeeltelijk zelf te installeren of u kunt ervoor kiezen om de gehele installatie aan ons over te laten.

Zelf installeren:
Indien u ervoor kiest om uw gehele systeem zelf te installeren dan kunt u in onze webshop de benodigde spullen bestellen en binnen enkele dagen aan de slag met de installatie van uw beveiligingssysteem. Dit is de goedkoopste optie aangezien u geen installatiekosten zult betalen. Indien u graag toch advies wilt over welke soort camera’s, recorder of beeldscherm u moet kiezen dan zullen wij u hier uiteraard graag mee helpen. Neem eens een kijkje in onze keuzehulp en mocht u dan alsnog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Gedeeltelijk zelf installeren:
De tweede optie is om uw systeem gedeeltelijk door ons te laten installeren. Hierbij legt u zelf de kabels aan en zullen wij de overige apparatuur installeren. Hierdoor bent u toch verzekerd van een goedwerkend systeem en bespaart u aanzienlijk op de installatiekosten. U kunt een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 48 uur contact met u opnemen om uw offerteaanvraag door te spreken.

Uit handen geven volledige installatie:
De laatste optie is om de volledige installatie door ons te laten verrichten. U wordt hierdoor volledig ontzorgd en bent ervan verzekerd dat uw systeem professioneel aangelegd en aangesloten wordt. Tevens heeft u de mogelijkheid om bij een volledig door ons geïnstalleerd systeem een onderhoudspakket af te sluiten. Indien u een offerte aanvraagt dan zullen wij u tevens een voorstel doen voor een onderhoudspakket. U kunt een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 48 uur contact met u opnemen om uw offerteaanvraag door te spreken.